Win een verrassingspakket vol lokale producten uit Gent

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Goesting in een roadtrip vol lekkere wendingen? Volg dan Jeroen De Pauw op zijn culinaire reis naar Gent! Hij fietst er over wonderlijke wegen, proeft van lokale lekkernijen en kookt kort & krachtig met z’n buit in De Smaaktoerist 3.0

Misschien ben je er al eens gaan pierewoaje. Of heb je er een serieus stuk in je kluute gehad. Of ben je er een frietse goan stekke. In Gent kan je Feesten, Eten en Goed Leven. Het culinaire zit echt ingebakken in het DNA van de Gentenaar. De burgers zijn eigenwijs én eigentijds. Ze borrelen van talent en goesting. Dat ontdekt ook Jeroen De Pauw in deze aflevering van 'De Smaaktoerist'.

Wist je trouwens dat Gent één van de oudste steden in België is? Maar Gent is zeker niet OUT. Integendeel! Net zoals New York haar Chelsea Market heeft en Barcelona haar Boqueria, heeft Gent: de Lousbergmarkt. Een hippe foodmarkt en dus the place to be voor onze Smaaktoerist.

Ben je benieuwd naar meer en wil je zelf de lokale streekproducten van Gent ontdekken? In samenwerking met Puur Gent schenken wij een pakket vol met lokale producten ter waarde van €150 weg.

Veel succes!