Win een verblijf in Portugal met Eliza was here

Win een verblijf in Portugal met Eliza was here

Zalig genieten van de zon en de rust in een authentiek vakantiehuis, wie droomt daar nu niet van? Njam! laat deze droom nu werkelijkheid worden voor één duo want in samenwerking met reisorganisatie Eliza was here geven we een unieke vakantie voor 2 personen naar Portugal weg (inbegrepen zijn: de vliegtickets, huurauto, 7 overnachtingen en een verrassing bij aankomst). Heerlijk toch? Doe snel mee en waag je kans! Veel succes!

Over Eliza was here:

Zwemmen in onontdekte baaien. Proeven van lokale lekkernijen. En ’s avonds genieten van een spectaculaire zonsondergang op het terras van een taverna. Reisorganisatie Eliza was here brengt je naar de meest unieke plekjes van het Middellandse Zeegebied.

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor Eliza bij haar selectie van authentieke accommodaties waar ze vol enthousiasme over schrijft op haar website www.elizawashere.be. Centraal staan kleinschaligheid en genieten. Geen hordes toeristen dus, maar onontdekte plekjes. En dan kun je zomaar in een schitterende natuurstenen villa belanden met je eigen zwembad in de tuin. ’s Avonds bereid je op de barbecue de verse vis, die je die dag in de haven hebt opgehaald. Of je logeert in een eeuwenoud landgoed, dat volledig gerenoveerd de mooiste suites met alle modern comfort biedt. De authentieke vakanties zijn heel eenvoudig te boeken op de website van Eliza was here.

Word jij hier enthousiast van? Beantwoord onderstaande vragen en maak kans op een culinaire en authentieke vakantie met Eliza was here naar Portugal. Je verblijft 8 dagen in een kleinschalig en charmant vakantieadresje, weg van de massa. Vliegtickets en een huurauto worden voor je geregeld. Ontdek verborgen baaitjes, ga op in de lokale cultuur en proef de traditionele gerechten.

* Het beeld bovenaan is een accommodatie van Eliza was here in Portugal. Dit hoeft niet per definitie de locatie te zijn van deze wedstrijd. Kijk voor meer info naar het wedstrijdreglement.

Met dank aan:

Eliza Was Here


Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.