Win een verblijf in de Belvilla van BBQ Vanavond?!

Win een verblijf in de Belvilla van BBQ Vanavond?!

Ga samen met je vrienden een weekje BBQ’en in het fantastische Belvilla waar het programma BBQ vanavond?! met Bart Desmidt werd opgenomen, midden in de Italiaanse bergen! In samenwerking met Belvilla schenkt njam! een verblijf voor 10 personen weg in dit geweldige huis van 23 september 2017 tot 30 september 2017!

BBQ Vanavond?!

We kennen het allemaal: het is een stralende dag en jij sms’t je vrienden vanop het werk: “BBQ Vanavond?!”. Je probeert een uurtje vroeger te stoppen met werken om snel inkopen te doen en dan verval je steeds in hetzelfde patroon: veel vlees, wat rauwe groentjes en een stokbrood met kruidenboter. Maar dat is verleden tijd met de recepten van Bart Desmidt en zijn nieuwste njam!-programma: BBQ Vanavond?! Bart inspireert je met verrassende ingrediënten, korte boodschappenlijstjes en drie eenvoudige gerechten zodat je bij je volgende BBQ vooral gezellig kan genieten aan tafel!

Ontdek de recepten en de afleveringen hier!

Winnen?

Ben jij vrij eind september en heb je 9 vrienden die met jou een weekje in Italië wel zien zitten? Doe dan snel mee met onze wedstrijd! Beantwoord onze wedstrijdvraag en onze schiftingsvraag en laat je gegevens achter zodat we je kunnen contacteren bij winst! Veel succes!


Met dank aan Belvilla!

Belvilla


Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.