Win een Torres Discovery Box van Le Wine

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

In De Zomerkeuken maken de zes njam!-chefs heerlijke, zomerse gerechtjes klaar. Niet alleen brengen ze de zomer tot in je bord, maar pairen ze deze gerechtjes ook met 6 heerlijke wijnen uit de Torres Discovery Box van wijnagentuur Le Wine.

Met meer dan 35 jaar ervaring, biedt Le Wine een ruime keuze aan wereldwijde, regionale topmerken aan op de onze Belgische markt. Als bemiddelaar tussen producent, invoerder en eindconsument streeft Le Wine naar de juiste positionering, de beste zichtbaarheid en de eerlijkste verdeling. Le Wine’s doel is om te informeren en inspireren om nieuwsgierigheid op te wekken zodat iedereen zijn eigen mening kan vormen.

Le Wine zet een exclusieve selectie van 6 wijnen van Familia Torres in de kijker. Sinds het prille begin in 1870, combineert deze familie vernieuwing en respect voor het milieu om kwaliteitsvolle wijn en brandy te maken. Familia Torres is al meer dan drie eeuwen lang geworteld in de Penedès bij Barcelona. Het bedrijf heeft van oudsher domeinen en wijngaarden in de Penedès, Conca de Barberà, Priorat en Costers del Segre

Familia Torres is ook aanwezig in Chili, Californië en andere vermaarde Spaanse regio’s, met bijzondere wijnen en wijngaarden. Nergens ter wereld vind je een wijnmerk dat meer wordt bewonderd!

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze wijnen?

Doe hieronder mee met de wedstrijd en maak kans op een Torres Discovery Box (t.w.v €125)