Win een tafel voor 12 personen bij Otomat

Win een tafel voor 12 personen bij Otomat

Afgelopen zomer opende Otomat, het eerste volwaardig Belgisch pizza concept waar pizza’s sharen centraal staat, zijn vierde vestiging! Na Antwerpen, Gent en Leuven was nu Brugge aan de beurt! En om dat te vieren creeërde buurman en njam!-chef Dominique Persoone een hemelse dessertpizza met chocolade: de ‘Triple Chocolate Pizza’.

Triple Chocolate Pizza”

 Een aparte dessertpizza tjokvol chocolade. Met die opdracht begon Dominique Persoone maanden geleden te experimenteren zodat de Brugse Otomat deze zomer met een exclusieve pizza de deuren kon openen. Een pizza die nadien ook in de andere locaties van Otomat zal gebakken worden. De “Triple Chocolate Pizza” past perfect in het typisch eigenzinnige repertoire van Otomat. Belegd met pure chocolade afkomstig van Dominque Persoone’s eigen cacaoplantage in Mexico en verrijkt met melkchocolade uit Venezuela en witte chocolade uit de Dominicaanse Republiek staat deze pizza garant voor een rijke, smaakvolle ervaring. Met gekaramelliseerde noten en gebrande marshmallows zorgt Persoone voor extra crunch en speelse textuur. Spreekwoordelijke kers op de taart is de afwerking met zeste van limoen, een frisse smaakaanjager die eveneens geoogst wordt op dezelfde Mexicaanse plantage. 


Zin om eens te proeven? Dan hebben wij goed nieuws voor jullie! Otomat trakteert graag twee maal 12 personen op lekkere voorgerechten, originele pizza’s en uiteraard de chocoladepizza van Dominique Persoone als dessert! Ideaal dus om met vrienden of collega’s langs te gaan, en te  genieten in één van  de vier pizza-heavens (Antwerpen, Gent, Leuven of Brugge). Doe snel mee met onze wedstrijd en waag je kans! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.