Win een reis naar Tenerife met Eliza was here

Win een reis naar Tenerife met Eliza was here

Deze winter genieten van de zon en rust in een authentiek vakantiehuis, charmante bed & breakfast of leuk appartement? Wie droomt daar nu niet van? Njam! laat deze droom nu werkelijkheid worden voor één duo want in samenwerking met reisorganisatie Eliza was here geven we een unieke vakantie voor 2 personen naar Tenerife weg (inbegrepen zijn het verblijf, de volledig verzekerde huurauto en de vliegtickets). Heerlijk toch? Doe snel mee en waag je kans! Veel succes!

Reisorganisatie Eliza was here

Zowel in de zomer als in de winter biedt reisorganisatie Eliza was here kleinschalige vakantieadresjes aan. Het ruime aanbod vakantiehuizen, boetiek hotels en appartementen hebben altijd een charmant en kleinschalig karakter en een verscholen ligging. Hier ben je even helemaal weg van de drukte en het massatoerisme. Je kunt er tot rust komen maar het biedt ook de mogelijkheid om de regio te ontdekken met de auto die voor je klaarstaat. De eigenaren ontvangen je met open armen en kunnen je tips geven wat te doen in de omgeving.

* Het beeld bovenaan is een accommodatie van Eliza was here op Tenerife. Dit hoeft niet per definitie de locatie te zijn van deze wedstrijd. Kijk voor meer info naar het wedstrijdreglement.

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.