Win een Piper-Heidsieck Cuvée Brut Party box of een Magnum fles

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Piper-Heidsieck, opgericht in 1785, is het meest bekroonde champagnehuis van de eeuw. Het dankt zijn internationale succes aan de durf van z’n leiders en hun continue zoektocht naar vooruitgang en innovatie, door de eeuwen heen. Maison Piper-Heidsieck investeert dagelijks om de kwaliteit en authenticiteit van zijn wijnen te verbeteren. In 2021 kreeg de 37-jarige Piper-Heidsieck Chief Winemaker Émilien Boutillat de prijs voor ‘Mousserende Wijnmaker van het jaar’, tijdens de jaarlijkse International Wine Challenge (IWC). Hierdoor werd Piper-Heidsieck meteen ook het meest bekroonde Champagnehuis van de eeuw, met maar liefst 9 titels op zijn naam. Vandaag is het Huis aanwezig in meer dan 100 landen, en elke acht seconden wordt er ergens in de wereld een fles Piper-Heidsieck geopend!

Met de feestdagen in het vooruitzicht maak je bij ons kans op héle mooie prijzen, ideaal als (kerst)cadeautje.
In samenwerking met Piper Heidsieck geven we een Party Case weg. Deze bevat maar liefst 6 flessen van de heerlijke champagne Piper-Heidsieck Brut én 6 flute glazen.

Naast deze mooie hoofdprijs maken we ook nog 5 andere winnaars gelukkig met een Magnum fles van de Piper-Heidsieck Brut.
Doe hieronder snel mee met onze wedstrijd en maak kans op één van deze prijzen!