Win een pakket van 7 Sistema KLIP IT PLUS voorraaddozen

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Mei Plasticvrij! In de maand mei zetten we ook bij njam! duurzaamheid in de kijker. Wij zullen je de komende weken inspireren met enkele tips en tricks over hoe jij jouw ecologische voetafdruk kan verkleinen, want wat jij doet maakt een verschil! We hebben er alle belang bij om alles zo zuiver mogelijk te houden. Zo zijn er genoeg plasticvrije alternatieven die je via eco webshops of verpakkingsvrije winkels kan vinden. 

Sistema is één van deze vele duurzame alternatieven. Van drinkflessen en lunchboxen tot magnetron producten en bewaarbakjes. Overal waar Sistema-producten worden gebruikt, vinden mensen een doel dat past bij hun levensstijl.

Maak deze keer kennis met de Sistema KLIP IT PLUS voorraaddozen om jouw keuken optimaal te organiseren. Door de hoeksteunen op de basis, kan je de dozen heel makkelijk en compact opstapelen. Ze zijn ontworpen met een ingebouwde 100% lekvrije afsluiting, perfect om jouw voedsel vers te houden. Ook zijn ze vaatwasserbestendig, magnetronbestendig en geschikt voor te plaatsen in de koelkast en de vriezer!

Wist je dat 100% van het regenwater dat valt op het dak van Sistema wordt opgevangen en vervolgens wordt gefilterd en hergebruikt voor de koeling van machines? Ook worden hun luchtcompressoren aangestuurd met frequentieregelaars die de benodigde lucht berekenen, zonder onnodig vermogen te gebruiken. Het volume van de scheepscontainers wordt net zoals de benodigde lucht foutloos berekend en gemaximaliseerd. Zo worden meer artikelen verzonden en wordt Sistema’s ecologische voetafdruk kleiner door het minder inzetten van vrachtvervoer.

Ieder jaar stelt Sistema voor zichzelf enkele doelen op. Voor dit jaar (2021) staat er 80% emissiereductie op lange afstanden, 40% elektriciteitsvermindering en 15% emissiereductie in de scheepvaart op het menu. Sistema laat het niet alleen bij 2021, nee, hun ultieme doel is om tegen het jaar 2050 over een Zero Net Carbon te beschikken. Om tot dat punt te komen, zullen ze enkele initiatieven invoeren zoals: groenere transportmogelijkheden aanbieden, interne duurzame cultuur ontwikkelen, een overstap naar ‘ecotricity’ onderzoeken, …. enzovoort.

Wil jij ook duurzamer leven? 

Doe hieronder mee met de wedstrijd en maak kans op een pakket van 7 Sistema KLIP IT PLUS voorraaddozen in verschillende maten en vormen!

Of neem een kijkje naar het assortiment op: https://sistemaplastics.com/