Win een NutriBullet

Win een NutriBullet

In het programma In de mix zagen we Dagny Ros in haar rubriek aan de slag gaan met de handige apparaten van NutriBullet. Benieuwd waarom je deze blenders zeker in huis zou moeten hebben? Dat lees je hier! Bovendien maakte ze er enkele heerlijke gerechten mee, die ontdek je hier!

NutriBullets zijn krachtige blenders die uitblinken in gebruiksgemak én schoonmaakgemak. Daarnaast zijn ze ook zeer compact en mooi van design. Dat maakt dat het toestel een echte eyecatcher is op je aanrecht! Wereldwijd vonden al meer dan 76 miljoen NutriBullets hun thuis bij gebruikers die er dagelijks plezier van hebben. Zo gebruiken ze het toestel om hun gezondheid en vitaliteit een boost geven en als hulp bij het kokerellen in de keuken. 

Er zijn verschillende soorten NutriBullets dus er is er sowieso eentje die bij je past! Zin om zelf aan de slag te gaan met deze handige, krachtige blenders en wil je zelf een exemplaar in huis? Dan hebben we leuk nieuws, want in samenwerking met NutriBullet mogen we maar liefst 5 toestellen wegschenken:

Doe hieronder snel mee met onze wedstrijd en maak kans!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.