Win een LG Instaview Door-in-Door koelkast

Win een LG Instaview Door-in-Door koelkast

Knock, knock. What’s there?

Stel je het volgende voor: een koelkast met een opvallend mooi design. Strak vormgegeven van roestvrijstaal. Een echte eye cather. Dat willen we toch allemaal in onze keuken hebben staan, niet? Maar er is meer. De koelkast heeft in de deur een raam. Je loopt erlangs en klopt twee keer op het glas. Klop, klop. De ledverlichting springt aan en je ziet in één oogopslag wat er in de koelkast staat. Zónder de deur ook maar te hoeven openen want de Hypermoderne LG Instaview Door-in-Door koelkast wordt doorzichtig als je op de deur klopt! Dat is niet alleen handig, het is ook nog eens cool. Doordat je de deur niet hoeft te openen, gaat er geen koele lucht verloren en dat bespaart energie. Geweldig toch?

Dit heeft ook te maken met het Door-in-Door-systeem. Het tweede coole snufje van deze koelkast. Een kleine deur in de deur aan de voorzijde die je met een simpele klik opent. Hierdoor kan je makkelijk bij de producten die je het meest gebruikt. Beide functies maken de LG Instaview Door-in-Door uniek en een van de energiezuinigste koelkasten van dit moment. Bovendien blijft groente en fruit hierdoor veel langer vers. Over de ruimte, de Moist Balance Crisper en de koele watertap nog maar te zwijgen…

WIN!

Ben jij net zoals wij ook helemaal overtuigd van deze fantastische koelkast? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In samenwerking met LG schenkt njam! een LG Instaview Door-in-Door koelkast weg! Beantwoord de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag en waag je kans! Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.