Win een kookworkshop 'Open Vuur' met Tom Degroote voor 2!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

In het gloednieuwe seizoen van 'Open Vuur' verwelkomen de iconische barbecue boys uit West-Vlaanderen Dominique Persoone en Tom Degroote, de Gentse pitmaster en chef Sam D'Huyvetter van Bar Bask in hun team. Met zijn kenmerkende baard, een vleugje Oost-Vlaamse charme en een hele hoop barbecue-skills brengt Sam een nieuwe dynamiek naar het kampvuur.

De heren halen dit seizoen weer alles uit de kast: veel kolen en vuur, botermals vlees, gegrilde vis, vurige rubs, krokant geroosterde groenten en een vleugje avontuur. Alles wordt benut in hun vuur-experimenten, met stenen, zand, hout, de plaatselijke fauna en flora en zelfs een oude dossierkast. Dit alles vormt het recept voor een onvergetelijk barbecuefeest bij 'Open Vuur'. Van paella met bier op de barbecue tot Mexicaanse pulled porkonder de grond. Een plateau fruits de mer geheel in 'Open Vuur'-stijl of drunken cinnamon rolls als vieruurtje, roasted cocktails en perfect gegaarde zeeduivel als hapje, een doe-het-zelf kapsalon (zijnde het ideale katergerecht, niet de kapper) en juicy hamburgers,… Dat is nog maar het begin van wat er zoal op het menu staat bij het nieuwe seizoen van 'Open Vuur'

Bij deze is het BBQ seizoen dus officieel geopend! Samen met OFYR & The Bastard mogen we een kookworkshop 'Open Vuur' met Tom Degroote bij Fox Flambé wegschenken voor 2 personen met gerechten uit het programma. 

Kan je niet wachten om ook aan het bakken te gaan? Wees snel, waag je kans en wie weet win jij ook kookworkshop voor 2 met Tom Degroote.

Succes!