Win een Happy Water receptenboekje en 3 SqueezeWells

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

In samenwerking met SipWell ambassadrice Steffi Vertriest, ook onze happy and healthy njam!-foodie, presenteert SipWell hun eerste receptenboekje: ‘Happy Water’. Happy Water presenteert 16 verschillende recepten waarmee iedereen de lekkerste mocktails, homemade ice tea’s, infusiewaters en zelfs gezonde waterijsjes kan maken. Verder geeft het boekje ook tips om water op een mooie en originele manier te presenteren.

Zo zie je maar dat water drinken niet saai hoeft te zijn!

De recepten zijn samengesteld in samenwerking met Steffi. Zij kiest resoluut voor een gezonde levensstijl en heeft ook een diploma van voedingsconsulente.
Steffi drinkt uitsluitend thee en water, en is daarmee het perfecte uithangbord voor SipWell. Speciaal voor het Belgische watermerk maakte ze enkele unieke recepten om nog meer plezier uit water te halen. 

Water is de enige vloeistof die ons lichaam nodig heeft. Bovendien kan je er echt van genieten als je water op een mooie manier serveert. Daarom werkte ik graag mee aan dit unieke boekje met recepten die ik thuis ook zelf regelmatig maak. Ik hoop dat het lezers kan inspireren om deze zomer met een lekker glaasje water, een leuke mocktail of een homemade ice tea te klinken”, zegt Steffi Vertriest.

Alle drankjes bestaan uit gezonde ingrediënten en SqueezeWell smaakmakers, zonder suikers, die iedereen thuis makkelijk kan namaken! Meer informatie over het Happy Water receptenboekje? Klik hier!

Wil jij graag kans kans maken op dit receptenboekje en drie SqueezeWell smaken? Doe hieronder snel mee met de wedstrijd en maak kans want we geven vijf pakketjes weg! Veel succes!