Win een foodbox van Klaar in 20 minuten!

Win een foodbox van Klaar in 20 minuten!

7 hoofdingrediënten en 20 minuten. Meer heb je niet nodig voor een zalig bordje vol! In het gloednieuwe programma Klaar in 20 minuten koken onze chefs snel, inspirerend, lekker én eenvoudig. Ideaal voor na een drukke dag. Een ijzersterk format, want ze maken alles van A tot Z, zelfs zonder te onderbreken. What you see is what you get! What you don't see is Jef: hij staat achter de camera en voert de leukere culinaire babbel met de chef. Maak je smaakpapillen dus klaar voor kilo's gevarieerde gerechtjes die bovendien enorm haalbaar zijn. Want koken in 20 minuten, het kan dus echt!

Zin gekregen om zelf aan de slag te gaan én meteen 2 heerlijke gerechtjes uit het programma te proeven? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want wij schenken een foodbox weg met verse ingrediënten om al 2 receptjes uit het programma uit te testen!

Praktisch:

We versturen de foodbox op maandag 31 augustus. Dus het is heel belangrijk dat je die dag thuis bent om je box in ontvangst te nemen. Hier zitten verse ingrediënten in waarmee je dan zelf aan de slag gaat om deze receptjes te koken. 

Hoe maak je kans? Vul hieronder de wedstrijdvraag in en laat je gegevens achter. Wie weet ontvang jij dan misschien wel een mailtje van ons dat je op 31/08 de foodbox zal ontvangen! Veel succes alvast! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.