Win een fles NONA June

Win een fles NONA June

Een mooie zomeravond. Je zit op een terrasje met vrienden. Bijpraten, lachen en genieten van een verfrissend drankje. De ene vriend bestelt een cocktail, de andere een gin-tonic en jij vol hoop een mocktail. En terwijl je vrienden genieten van hun heerlijke drankjes, zit jij daar, alweer eens, met een smaakloos, gesuikerd of saai drankje. Moet dit dan een volwaardige vervanger van een lekkere cocktail voorstellen? 

Exact hetzelfde overkwam Charlotte Matthys, oprichtster van NONA Drinks. Al snel ontstond na die ene avond bij haar het idee om een kwaliteitsvolle non-alcoholische drank te ontwikkelen. Het uitgangspunt bij die zoektocht was steeds dat smaak, kwaliteit en beleving nooit de dupe mogen zijn wanneer je beslist geen alcohol te drinken. En zo ontstond NONA June: de eerste Belgische alcoholvrije spirit.

Dankzij NONA June kan je in een mum van tijd een heerlijke alcoholvrije cocktail toveren voor jezelf bij jou thuis. Je hoeft je niet meer te limiteren tot cocktails mét alcohol als je op zoek bent naar smaak en beleving. Gedaan met compromissen sluiten! Heb je zelf zin gekregen om NONA June te proeven en hier een lekkere cocktail mee te maken? Neem een kijkje op hun website voor meer informatie en de verkooppunten. Ook op hun Instagrampagina en Facebookpagina kan je terecht voor meer inspiratie.

Ook wij bij njam! houden wel van een lekkere alcoholvrije cocktail op basis van NONA June. Zo gingen Jeroen De Pauw en Dominique Persoone aan de slag met NONA June in De Zomerkeuken

Daarom schenken wij in samenwerking met NONA June maar liefst 5 flessen van 70cl weg!
Waag snel je kan door hieronder deel te nemen aan onze wedstrijd. Veel succes! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.