Win een exemplaar van het boek Juiced by Anna

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

‘Juices zijn goed voor een snelle detox?’ Think again! Het boek bevat naast 60 heerlijk verfrissende recepten voor kleurrijke juices en smoothies ook recepten in de figuurlijke zin: het is een leidraad voor een lichter, energieker leven en dito levensstijl.

Levensstijlcoach Anna Santens belicht in het boek tal van onderwerpen, waarover ze telkens haar beste tips en tricks deelt: recepten voor een zuivere huid, pre- en post-workout juices, energie boosters, tips om beter te slapen en minder stress te ervaren. Verwacht je aan ontspannende mindset-, yoga- en ademhalingsoefeningen, slimme trucjes voor een betere spijsvertering en bijpassende juices en smoothies. Die laatste zijn bovendien een uitstekende manier om veel groenten en fruit toe te voegen aan jouw dagelijkse voedingspatroon.

Verder legt Anna helder uit hoe je vlot aan de slag kan met een slowjuicer en blender, wat nu precies het verschil is tussen een juice en een smoothie en verklapt je het geheime ingrediënt voor de perfecte smoothie.

Wil jij een exemplaar van dit boek in huis? In samenwerking met Borgerhoff & Lamberigts mogen wij 5 exemplaren van dit boek wegschenkenken. Doe hieronder mee en maak kans!