Win een exclusief duo-etentje in de Chef’s Club

Win een exclusief duo-etentje in de Chef’s Club

Een bezoek aan de Chef's Club is een exclusieve beleving voor al jouw zintuigen, een voorstelling van wereldformaat en een gastronomische hommage. Je geniet van een exclusieve VIP-formule waarbij je getrakteerd wordt op een exquis menu van één van onze topchefs. 

Als eerste komt njam!-chef Roger van Damme aan de beurt en zal hij het menu verzorgen van de Chef's Club. In 2010 behaalde Roger een Michelinster en werd hij door de Franse gastronomiegids Gault Millau verkozen tot ‘Chef van het jaar!’. In oktober 2017 werd hij verkozen tot ‘Beste Patissier ter wereld’ tijdens de Best Chef Awards.

Wat houdt dit precies in?
- Je parkeert op jouw gereserveerde plaats op de overdekte VIP-parking, vlakbij de ingang van de Chef’s Club
- Persoonlijke ontvangst in de exclusieve Chef’s Club, een restaurant in de look & feel van de jaren ’40 waar je één van de maximum 60 gasten bent.
- Amuses van de Chef
- 3-gangendiner van de Chef in het restaurant
- Onze hostessen begeleiden je naar de beste plaatsen in de zaal waar je geniet van de voorstelling van 40-45
- Nagenieten met digestifje in de Chef’s Club-Lounge of in de fumoir met speciaal uitgekozen sigaren voor de Chef’s Club
- Meet & greet met 2 castleden na de voorstelling

Njam! schenkt een exclusief duo-etentje weg in de Chef’s Club op 23/11! Je wordt om 18u verwacht voor het diner en nadien kan je genieten van de voorstelling van 40-45 om 20u30.

Wil jij graag kans maken op dit exclusieve etentje én genieten van de prachtige voorstelling van 40-45? Doe dan hieronder mee met onze wedstrijd en wie weet mag jij op 23 november gaan genieten in de Chef's Club. Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.