Win een etentje bij Canapé

Win een etentje bij Canapé

Foto: Bram Van Deputte

Afgelopen vrijdag waren we te gast op de officiële opening van Canapé, het nieuwe apero-concept van njam!-chef Jeroen De Pauw. Bij Canapé kan je komen lunchen of dineren op basis van aperitiefgerechtjes of je kan er een van de ready to go Aperobags afhalen. Canapé is een start-up, opgericht door Jeroen De Pauw, Ellen Van Bochaute en Patrick Bautier. 

Canapé is een apero-concept ontstaan vanuit de drang om, in het oh zo drukke leven, een paar bijzondere momenten te creëren waarbij mensen worden samengebracht en uitgebreid kunnen genieten van lekker eten en van elkaars gezelschap. Aperitieven is altijd een moment van ontspanning en vaak het begin van iets nieuws. Iedereen houdt ervan, jong en oud, en het gaat steeds gepaard met de lekkerste hapjes en drankjes. Dat moment wil Canapé grijpen en uitbreiden. Canapé, da’s niet alleen een luie zetel, maar ook een synoniem voor een lekker hapje. Daarom past de naam perfect bij wat ze te bieden hebben: heerlijke, kleine gerechten in een cosy sfeer. Waarom zou je tijdens je etentje maar één gerecht bestellen wanneer je bij Canapé uit zoveel lekkers kan kiezen? Het zijn keer op keer leuke bordjes met diverse unieke smaken en dat in een supergezellige locatie aan het park van Tervuren.

Wil jij dit nieuwe concept graag zelf eens uittesten? Wij mogen 4 restaurantbons wegschenken ter waarde van €50 euro. Zo kan jij gaan proeven van de lekkere apero-gerechtjes. De bons zijn geldig tot en met 31/05.

Praktische informatie
Canapé Tervuren
Adres: Parking Panquin, Hertenbergstraat x Duisburgse steenweg, 3080 Tervuren
Open:
ma, do, vrij: 11.00 - 23.00
zat: 16.00 - 23.00 & zon: 11.00 - 16.00
Di-wo: gesloten

Reserveren kan via www.canape-apero.be

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.