Win een duoticket voor Salon Du Chocolat

Win een duoticket voor Salon Du Chocolat

Het Chocoladesalon is 's werelds grootste event gewijd aan chocolade en cacao en werd 25 jaar geleden opgericht. Het is een unieke viering van chocolade in al zijn vormen en een must-see evenement voor alle chocoladeliefhebbers. Het Chocoladesalon is trots om sinds 2014 aanwezig te zijn in Beglië om Belgische chocolade en Belgische knowhow te vieren. Het Chocoladesalon is een show voor het hele gezin met een exclusief programma van activiteiten en evenementen naast de beste chocolademerken en chocolatiers.

Het Chocoladesalon belooft dit jaar nog meer creativiteit, passie en liefde. Met meer dan 100 deelnemers zal je er een unieke chocolade-ervaring beleven. Chocolatiers, banketbakkers, confiseurs, ‘bean to bar’-kenners en cacaoproducerende landen delen graag hun onverzadigbare fascinatie voor chocolade met jou. Kom Valentijn vieren op het grootste chocolade-event van België en verklaar er jouw liefde voor deze hemelse lekkernij!

Wil jij graag een duoticket winnen voor dit chocoladesalon? Doe dan snel mee met onze wedstrijd want wij mogen maar liefst 15 duotickets wegschenken!
We schenken 5 duotickets weg voor de openingsavond op 13 februari en 10 duotickets voor algemene toegang tot het salon.

Praktische info?
Openingsavond op donderdag 13 februari
Algemene toegang tot het salon van vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari 2020
Open van 10 tot 19u op vrijdag en zaterdag / van 10 tot 18u op zondag

Meer informatie over het salon kan je hier terugvinden! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.