Win een duoticket voor Restaurant op wielen - powered by Sir Anthony Van Dijck

Win een duoticket voor Restaurant op wielen - powered by Sir Anthony Van Dijck

Van zaterdag 5 tot en met vrijdag 18 oktober organiseert de stad Antwerpen in samenwerking met gepassioneerde horecaondernemers de vijfde editie van het culinaire festival ‘Smaakmeesters’. Twee weken lang kunnen Antwerpenaars en bezoekers genieten van lekker eten en drinken in de deelnemende zaken en er de Smaakmeesterssuggesties ontdekken. Tal van horeca- en speciaalzaken staan klaar om je te laten proeven van hun gastronomisch vakmanschap.

In samenwerking met Smaakmeesters schenkt njam! 2 x 10 duotickets voor “Restaurant op wielen - powered by Sir Anthony Van Dijck" weg. 

Wat houdt het in? 

Een rondrit op een tram van een uur. Je wordt verwelkomd door Jöran De Backer van Sir Anthony Van Dijck en beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer. Op een rondrit door de stad vertelt Tanguy culinaire verhalen rond de Antwerpse streekproducten en verwent Sir Anthony Van Dijck je met proevertjes (normaal 3x eethapje en 2 x drankje)

Er vinden 2 sessies plaats op zaterdag 5 oktober, de eerste dag van het openingsweekend. Een van 14u tot 15u en van 15u30 tot 16u30. Voor beide sessies schenken we 10 duotickets weg. 

Heb jij zin om er eentje te winnen? Doe dan hieronder snel mee met onze wedstrijd.
Alvast veel succes! 

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.