Win een duoticket voor Lekker Klassiek en een exclusief plekje aan de njam!-tafel!

Win een duoticket voor Lekker Klassiek en een exclusief plekje aan de njam!-tafel!

Op 31 augustus is het weer zo ver. Het culinaire event Lekker Klassiek gaat voor de 3de keer door in Boom. Dit festival is een uniek concept dat klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!­-niveau. Op het prachtige domein zullen de bezoekers kunnen genieten van de pareltjes uit de klassieke muziek.

Nieuw dit jaar is dat er ook een groots musicalconcert zal zijn. Daarbij zal het beste van de musicals '14­-18', '40-­45' en 'Daens' gebracht worden door een topcast en een symfonisch orkest. Om niet alleen de oren te strelen, maar ook de smaakpapillen te verwennen, worden heerlijke gerechten geserveerd door onze njam!-chefs. Kom proeven van heerlijke pannenkoeken van Roger van Damme, verse mosselen van Bart Desmidt, een verfrissende Thaise salade van Jeroen De Pauw of een van de andere heerlijke creaties van de chefs.

Wil jij hier graag bij zijn? Njam! schenkt maar liefst 10 duotickets weg voor dit event. Bovendien maak je ook meteen kans op een exclusieve plaats (voor 2 personen) aan de smakelijke njam!-tafel! Aan onze tafel kan je genieten van jouw favoriete njam!-gerecht en drankje naar keuze. Daarbovenop krijg je ook nog een njam!-verrassing mee naar huis. We hebben 2 njam!-momenten voorzien: van 17u tot 18u en van 18u tot 19u. 

Maak je graag kans op een exclusief plekje aan onze tafel? Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en kies het tijdslot dat jou het beste uitkomt.
 De winnaars worden via mail persoonlijk op de hoogte gebracht.   

Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.