Win een duoticket voor de spektakel-musical 14-18

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Spektakel-musical 14-18 vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog, gezien door de ogen van de vier boezemvrienden. Zij zijn samen opgegroeid in een klein Belgisch dorpje, zitten vol dromen en de toekomst lacht hen toe. Tot zij alles en iedereen moeten achterlaten om aan het front te gaan vechten. Wat op voorhand wordt aanzien als een avontuur van korte duur, mondt uit in een jarenlange nachtmerrie, waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt en het contact met het thuisfront essentieel is.

Het is een aangrijpend verhaal dat je recht in het hart raakt. Een verhaal over kameraden, liefde en menselijke kracht te midden van de gruwel van een oorlog. De musical is een buitengewone theaterervaring die zowel emotioneel aangrijpend als visueel verbluffend is en je nog lang zal bijblijven.

Met al meer dan 100.000 tickets op de teller, belooft deze musical een overweldigend succes te worden. Het gaat dan ook om een nieuwe versie van de musical: nieuwe muziek, spectaculaire decors en nog zoveel meer. Samen met de unieke, rijdende tribunes is het voor zowel nieuwe als terugkerende bezoekers een heel andere kijk op dit aangrijpende verhaal.

Klik hier voor meer info over spektakel-musical 14-18! 

In samenwerking met Studio 100 schenken wij 10 duotickets weg, voor deze prachtige voorstelling op zaterdag 29 juni om 13u.
Deze voorstelling speelt in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Waag snel je kans en doe mee!