Win een DOMO Xpower blender of chopperset

Win een DOMO Xpower blender of chopperset

Gezonde levensstijl in een handomdraai met DOMO 

Maal met de Domo XPower Chopperset ieder ingrediënt goed fijn. Dit handige apparaat is ideaal voor het maken van heerlijke dips, tapenades en het hakken van ui, kruiden, groenten vlees, ijs en noten. Ook healthy foodie Steffi Vertriest is helemaal gek op dit toestel. In 'Het Weekmenu' maakt ze er een heerlijke bloemkoolcouscous mee. 

De Xpower Blender is een krachtige blender en drinkfles in één. Hij wordt geleverd met drie duurzame, herbruikbare drinkflessen met afsluitbare drinktuit. Blend ijs, noten, zaden en bevroren fruit met water, melk of yoghurt, draai de dop op de fles en neem hem overal met je mee. Dankzij het innovatieve messensysteem en de krachtige werking blijven vitaminen en voedingsstoffen optimaal behouden. Kortom, een gezonde levensstijl in een handomdraai.

WIN WIN WIN

In samenwerking met DOMO geeft njam! 2 exemplaren van de DOMO Xpower Blender en 2 exemplaren van de DOMO Xpower chopperset weg. Wat je moet doen? Beantwoord de wedstrijdvraag, de schiftingsvraag, duid aan welk toestel je wil winnen en laat je gegevens achter zodat we je kunnen contacteren bij winst. Veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.