Win een diner voor 2 bij 't Fornuis van Johan Segers

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Na zijn programma's over vis en vlees, zet chef Johan Segers nu onze eigen groenten in de bloemetjes in zijn gloednieuwe programma 'Over (h)eerlijke groenten'. In elke aflevering gaat hij op bezoek bij de meest gepassioneerde groentetelers om met eigen ogen te zien wat er allemaal bij komt kijken om deze prachtige producten op ons bord te brengen. Hij steekt met plezier de handen uit de mouwen en oogst ter plaatse ook zijn eigen groenten. Zo heeft hij elke keer een kraakvers product om in de keuken aan de slag te gaan en er twee gerechten mee te maken. Tussen het koken door geeft Johan ook zijn eigen kijk op eten, koken en groenten mee. Een programma over (h)eerlijke groenten van bij ons, die stuk voor stuk overheerlijk zijn!

Topchef Johan Segers hoort ontegensprekelijk bij de iconen van de Belgische gastronomie. Met zijn restaurant ’t Fornuis is de Antwerpse chef zelfs recordhouder. Reeds 36 jaar geleden werd ’t Fornuis voor het eerst opgenomen als sterrenzaak in de Michelingids. Daarmee is Johan van alle Belgen de kok die al het langst zijn ster behoudt binnen eenzelfde zaak. Johan heeft een onmetelijk grote vakkennis en een bijzondere liefde voor dagverse kwaliteitsvolle producten. Niet enkel voor vlees en vis, maar ook voor groenten.

Wil jij komen proeven van de heerlijke kookkunsten van Johan Segers? Wij schenken een all-in diner voor 2 personen ter waarde van €250 weg! Doe hieronder snel mee met onze wedstrijd en maak kans!