Win een champagnereceptie of eetbonnetjes van Kookeet

Win een champagnereceptie of eetbonnetjes van Kookeet

Kookeet is dé culinaire ontmoetingsplek voor fijnproevers, Bourgondiërs en gastronomen. Tijdens dit feest voor de smaakpapillen stellen de jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers zelf hun menu samen uit een rijke waaier aan delicieuze gerechten. De achtste editie van Kookeet heeft opnieuw alles in huis om er een gastronomisch topevenement van te maken. Zoals de Kookeettraditie het wil, is er ook dit jaar een gastchef. Njam!-chef & beste patissier ter wereld Roger van Damme zal dit jaar een heerlijk dessert serveren op Kookeet! 

Wil jij graag gaan proeven van al dat lekkers? Dan hebben wij goed nieuws! In samenwerking met Kookeet geeft njam! twee leuke prijzen weg! 

  • Maak kans op een duoticket voor onze champagnereceptie op zaterdag 29 september om 13u waarop we 5 duo's verwennen met een glaasje champagne, een dessertje van njam!-chef Dominique Persoone en een dessertje van njam!-chef Roger van Damme. 
  • Maak kans op Kookeet eetbonnetjes twv €25 om van de heerlijke gerechten die verkrijgbaar zijn te gaan proeven. In totaal schenken we dit 8 x weg. 

Laat ons in het formulier hieronder weten welke prijs jij graag wilt winnen en laat je gegevens achter zodat we je kunnen contacteren bij winst. Veel succes!  

Praktisch: Kookeet, Stationsplein Brugge, kant Sint-Michiels 
Zaterdag 29 en zondag 30 september en maandag 1 oktober 2018

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.