Win een boekenpakket van de Blendbrothers

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Chef Hendrik Buysse begon zijn cariere in Oud Sluis (***) en vervolgde zijn parcours als chef bij Edwin Vinke (Kromme Watergang **) en als sommelier bij De Jonkman (**). Kamiel Buysse werkte jarenlang in de cocktailbar van Pure C (**) en daarna als mixologist in The Upper Room Bar van The Jane (**). Nu zijn ze fulltime Blendbrothers en reizen ze de wereld rond als foodadviseurs en cateraars. 

De broers creëren een ervaring met de perfecte mix tussen goed eten, een drankje en muziek. In hun eerste boek stonden de groenten in de hoofdrol, in hun tweede boek is het de vis. Ze brengen in Eat This Fish hun buitenlandse ervaringen samen met lokale producten om tot creatieve en gedurfde gerechten te komen. 

In Eat This! geven de Blendbrothers hun geheime combinaties prijs waardoor je net dat tikkeltje extra smaak in een gerecht tovert. Groenten zijn spannend, toegankelijk en allesbehalve saai! In een handomdraai kun je superoriginele en smaakvolle bereidingen op tafel zetten waarvan iedereen gaat watertanden.

In Eat this fish verrassen ze je recept na recept - en dat maar liefst 70 keer. Hun jarenlange ervaringen en de vele buitenlandse invloeden die ze meenamen, combineren ze met lokale producten die ze aan hun gasten serveren. Dit vertalen ze nu naar uitzinnige smaakcombinaties die je lekker snel zelf kunt bereiden.

Wil jij kans maken op een pakket dat een exemplaar van beide boeken bevat? Doe hieronder snel mee met onze wedstrijd!