Win een boek van Willem Hiele

Win een boek van Willem Hiele

Chef Willem Hiele vormde zijn ouderlijke vissershuis in de Belgische polders om tot een authentiek belevingsrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Shannah uitbaat. In zijn boek gaat Hiele op zoek naar de eerste smaken, geuren en ervaringen die hem als kind uit een vissersgeslacht ongelooflijk intrigeerden en waarmee hij voortdurend gretig experimenteert.

Vuur, water en lokale producten zijn elementair voor Willem Hiele, die steevast een verrassende smaakdiversiteit creëert. Elk bord is gelaagd maar gaat ook telkens naar de essentie. De ingrediënten zijn puur en krijgen slechts de bewerking die ze nodig hebben om hun smaken volledig tot hun recht te laten komen. Van zelfgeplukte duinasperges over bisque van noordzeegarnalen tot een volledig lam dat wordt gegaard in een put aan het strand: de intuïtieve keuken van Hiele is één groot avontuur. Dit is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt.

Dominique Persoone gaat in De Chalet aan Zee op bezoek bij Willem Hiele. Samen maken ze een heerlijke misosoep klaar terwijl ze aan outdoor cooking doen. Bekijk de aflevering vanaf zondag 22 december op njam! 

Wil jij ook graag een exemplaar winnen van het boek van Willem Hiele? Doe dan snel mee met onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 3 exemplaren die we mogen wegschenken. 


Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.