WIN & beleef Tournée Minérale met NONA

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

100% Smaak en 0% alcohol 

Ontdek de premium alcoholvrije Spirits van NONA, hét alternatief voor de klassieke Gin en Spritz cocktail. Geproduceerd in België en gedistilleerd van kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten. 

Charlotte, bedenker van NONA, vroeg feedback aan verschillende topchefs en sommeliers om het recept van NONA June & NONA Spritz te perfectioneren. Uiteindelijk combineert NONA June negen kruiden in een evenwichtig smaakprofiel met frisse citrussmaken gevolgd door een kruidige toets. 3 jaar later creëerde Charlotte NONA Spritz, een spirit gebaseerd op bloedsinaasappel, sinaasappelzeste en gentiaanwortel. 

Zin gekregen in een NONA Mocktail? Neem een kijkje op hun website voor meer informatie en cocktail inspiratie of volg ze op Facebook  of Instagram

Ook wij bij njam! zijn fan van een lekkere alcoholvrije cocktail op basis van NONA. Daarom schenken wij in teken van Tournée Minérale en in samenwerking met NONA maar liefst 10 flessen van 70cl weg! Waag snel je kans door hieronder deel te nemen aan onze wedstrijd.
Veel succes!