Maak kans op een special package voor het 'Antwerpen Proeft' Festival

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Klaar voor hét proeffestijn van 't jaar? Van donderdag 18 mei (Hemelvaart) tot zondag 21 mei word je aan de Waagnatie verwacht op de 15de editie van Antwerpen Proeft.

Gerenommeerde restaurants, sterrenchefs, jong keukentalent en njam!-chefs verrassen je op het vijfdaagse culinaire festival van België met signatuurgerechten. Nergens anders vind je op één adres en op één en hetzelfde moment, en helemaal live, zo veel topgerechten voor een zachte prijs: 6 van 7,5 van 9 euro.

De beste speciaalzaken en artisanale namen kunnen ook op de affiche worden gekocht. Gratis kookdemonstraties en workshops zijn andere attracties, net als een onbetaalbaar uitzicht op de Schelde en een extra feestelijke sfeer.

Kom op vrijdag 19 mei zelfs dag zeggen bij de njam!-stand, draai aan het wiel en maak kans op tal van leuke prijzen.

Ben jij benieuwd om nieuwe smaken te ontdekken en kan je niet wachten om op culinaire ontdekkingsreis te gaan? Doe dan mee met deze wedstrijd en maak kans op één van de 15 special packages van het Antwerpen Proeft festival. Elk pakket bevat 2 tickets + 10 barbonnen om te consumeren op een dag naar keuze!