Maak kans op een exemplaar van het boek 'Vijftig tinten amore'

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

Wil jij je geliefde graag verassen met een origineel Valentijnscadeau ? Dan ben je in deze wedstrijd aan het juiste adres. Njam! geeft samen met Uitgeverij Lannoo een tiental exemplaren van het zinderend italiaans kook- en verhalenboek 'Vijftig tinten amore' weg. 

Na het succes van 'Vijftig tinten balletjes' roeren Stefaan Daeninck, Bart Van Leuven en Debbie Brackez opnieuw wellustig in de potten, en dat in het zonovergoten Italië.

Chef-kok Stefaan Daeninck verwent je in 'Vijftig tinten amore' met vijftig van de lekkerste Italiaanse gerechten. Klassiekers zoals risotto, carpaccio en saltimbocca geeft hij een eigen en hedendaagse twist. Fotograaf Bart Van Leuven laat je watertanden bij het zien van zijn prachtige foto’s waar de de liefde van de chef, de verse ingrediënten en gerechten mooi naar voor komen. Schrijfster Debbie Brackez vertelt met Stefaans recepten en Barts foto’s als leidraad het intrigerende verhaal van een even opwindende als romantische roadtrip door het land van de liefde.

Doe hieronder mee en maak kennis met de heerlijk mediteraanse keuken in de vorm van 50 zwoele recepten en verhalen.