Maak kans op een exemplaar op het boek 'Proef Korea'

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

We kennen de Thaise, de Vietnamese en de Chinese keuken al, nu is het tijd om de Koreaanse specialiteiten te ontdekken. Deze smaakvolle gerechten verdienen meer aandacht, omdat ze een variatie aan sauzen en kruiden bevat. Een typische Koreaanse maaltijd bestaat uit een groot aantal bijgerechten, zoals: rijst, soep, groenten, zeewier, vis en tofu. 

In het gloednieuwe kookboek 'Proef Korea'  van Ae Jin Huys ontdek je welke smaakmakers je nodig hebt om jouw gerechten meer pit te geven. Vervang de boter bij je aardappels bijvoorbeeld eens door een andere smaakmaker en er gaat een hele waaier aan aroma's voor je open. 

Aan de hand van 70 toegankelijke recepten met ingrediënten die je gemakkelijk kan vinden bij de lokale handelaar, maken deze Koreaanse specialiteiten in een handomdraai je dagelijkse menu gezonder en lekkerder. Het beste van twee werelden!

Njam! geeft in samenwerking met Uitgeverij Lannoo een vijftal exemplaren weg. Doe hieronder mee met onze wedstrijd en ontdek deze heerlijke keuken!