Maak kans op een duo-ticket en meet & greet voor de Red Star Line Musical

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

De nieuwe spektakel-musical Red Star Line is de grote opvolger van de voorstelling '40-45'. Het belooft opnieuw een emotionele rollercoaster te worden met een unieke live-beleving. De bezoekers worden ondergedompeld in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. 

De stad Antwerpen was - einde 19e, begin 20e eeuw - het vertrekpunt van waar de grote oceaanstomers van de Red Star Line rederij richting Noord-Amerika vertrokken. Rond dit thema opende in 2013, ter hoogte van de originele bolders op Het Eilandje, het Red Star Line Museum. Rond deze nieuwe productie is een nauwe samenwerking opgezet met de stad Antwerpen en het Red Star Line Museum. De voorstelling laat zich inspireren op het verhaal van de rederij en de levensverhalen van de Red Star Line-passagiers, die in de authentieke gebouwen van het museum worden verteld. 

Wil jij graag dit spektakel bijwonen?
Doe mee met de wedstrijd en maak kans op een duo-ticket + exclusieve meet & greet met een hoofdcastlid van spektakel-musical Red Star Line!

Praktische informatie:
- De musical wordt gespeeld in het Studio 100 Pop-Up Theater, dat bevindt zich vlak aan de kruising van de A12 en de N16 in Puurs.
Het theater is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
- Je wint 2 tickets uit categorie 1 + een parkingticket voor parking A.
- Na afloop van de wedstrijd zoeken we samen met de winnaar naar een geschikte datum ifv beschikbaarheid.
- Meer info op https://redstarline.nu/