Maak kans op een AMBAR theepakket met gloednieuw kookboek van Steffi Vertriest

Maak kans op een AMBAR theepakket met gloednieuw kookboek van Steffi Vertriest

Happy Birthday Steffi Vertriest! Onze happy and healthy foodie is jarig dus trakteert ze op een AMBAR theepakket mét gloednieuw kookboek in.

Steffi over AMBAR: "Ik startte eerder dit jaar mijn eigen theelijn met allerhande thee's en infusies die ik zelf samenstelde en of selecteerde van speciale authentieke velden. Deze theelijn kreeg de naam AMBAR en is volledig biologisch en loose leaf. AMBAR is voor de echte theeliefhebber en voor de nieuwe theedrinkers met een grote variëteit aan smaken, van groene en witte thee tot rooibos en bloemen en kruideninfusies. Met deze 12 eerste AMBAR thee'tjes wil ik graag iedereen aan de thee krijgen, een drank die zoveel voor je te bieden heeft."

Steffi over haar nieuwste kookboek: “In het allereerste ‘Bye Bye Cheeseburger kookboek’ deel ik 70 nieuwe recepten die je goed in je vel doen voelen. Stuk voor stuk REAL FOOD gerechten – back to the roots! –  die heerlijk gezond zijn voor je lijf en een plezier zijn om te maken. Want dit keer schenk ik namelijk extra veel aandacht aan gezellige, cosy recepten die makkelijk klaar te maken zijn zodat je in een handomdraai wat goeds doet voor jezelf en de mensen rondom je.” 

Wij schenken maar liefst 3 pakketjes weg! Elk pakket bevat 3 thee'tjes met bijpassend blik en een exemplaar van het Bye Bye Cheeseburger kookboek.
Doe hieronder snel mee en maak kans. Alvast veel succes!

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.