Roger van Damme On Tour

Iedereen likt zijn duimen en vingers af bij de patisseriekunsten van Roger van Damme. Nu kan je de meester van het gebak ook live aan het werk zien. Want Roger van Damme gaat op tour en komt persoonlijk langs op jouw event of personeelsfeest. Hij werkt zijn desserts ter plekke af en neemt daarna de tijd voor een uitgebreide meet & greet.

Je kan voor elk soort event terecht voor een Roger on Tour. Vanaf 50 personen tot en met 1500 personen. Roger komt graag langs en maakt een uniek, high-end dessertje voor alle gasten. Wil je graag een persoonlijke toets en link met het bedrijf of de gelegenheid waarvoor je een event organiseert? Ook dit is zeker mogelijk door bijvoorbeeld je logo te verwerken in het dessertje.

Organiseer je een event en wil je ook graag dat de beste patissier van de wereld voor al jouw genodigden een heerlijk dessert maakt? Neem dan snel contact op met Shalini.Smets@studio100.be voor een uitgewerkte offerte en dan kan je je gasten binnenkort culinair in de watten leggen.