Julius Persoone maakt debuut op njam! met Niamh, en hij bakt er wat van!

Een opkomende chef en een jong bakmerk? Da’s de perfecte combo voor een portie kraakverse bakinspiratie! Julius Persoone geeft aan zes Niamh mixen een verrassende en toch makkelijke twist. Zin in krokant gebakken broodjes? Stem af op ‘In De Mix’!

Op het menu staan onder meer een pissaladière met gekonfijte tomaat, tapenade en de Niamh focaccia mix, halloweenbroodjes met pompoen en de Niamh Crunchy Gold mix en een broodkrans met veenbessen, chocolade en de Niamh Sunny Grains mix. Stuk voor stuk verrassende en feestelijke broden die je met Niamh makkelijk uit de oven tovert.

Vier jaar geleden, in het noorden van Antwerpen, is Niamh ontstaan. Een Belgisch bakmerk met een unieke visie: “Wij brengen creativiteit in de bakhoek. Onze mixen bevatten vernieuwende ingrediënten zoals stukjes walnoot, gepofte tarwe en vitamines, én ze zijn supermakkelijk om te maken. Je hoeft slechts een paar ingrediënten toe te voegen, en je broodje is gebakken!”.

Elk jaar komt Niamh met nieuwe mixen die inspelen op de trends van het moment. Zo zie je in ‘In De Mix’ niet enkel het debuut van Julius Persoone, maar ook dat van twee nieuwe Niamh mixen: Sunny Grains en Crispy Chia. Ze verschijnen binnenkort in de winkels en laten jou als thuisbakker ontdekken hoe je makkelijk met gist aan de slag gaat. 

In ‘In De Mix’ geeft Julius aan elke Niamh mix een verrassende en toch makkelijke twist. Wat staat er allemaal op het menu?

Krokante broodjes met courgettecrème en basilicumolie met Niamh Crispy Chia

Zin in nog meer kraakvers lekkers? Ontdek alle Niamh mixen, baktips en recepten op onze website, Instagram en Facebook. Je vindt Niamh bij o.a. Delhaize, Colruyt, Carrefour en Smatch.

 WIN WIN WIN

Hou je van lekker brood bakken? Doe hier mee met onze wedstrijd en maak kans op één van de 5 bakpakketten met Niamh ovenwanten en drie Niamh broodmixen: Focaccia, Rustic Dark en Malty Whole Grain.

Lees ook...