Jamie Oliver Fish Suppers

Jamie Oliver Fish Suppers

In de 60-minuten durende special Jamie’s Fish Suppers, richt Jamie Oliver zijn culinaire pijlen op het bereiden van minder gangbare visgerechten. In korte inspirerende filmpjes probeert Jamie de kijker aan te zetten om een recept te bereiden met een nieuw soort vis of zeevruchten.
Een originele manier om het hoofd te bieden aan het wereldwijde probleem van de overbevissing en de daarbij horende milieukwesties.
Op een vissersboot op volle zee confronteert Jamie de kijker eerst met harde statistieken die het probleem duidelijk maken om vervolgens een recept te bereiden met een alternatief voor de in Groot-Brittannië vaak gebruikte Big Five. Daarnaast gaan we kopje onder met zeebiologe en presentatrice Tooni Mahto die ons een andere kijk geeft op vissen en de problemen waarmee ze te maken krijgen. Verwacht je dus aan een hoogstaand Jamie-programma met extreme close-ups van het gerecht en de vis en indrukwekkende panorama’s. Een weergave van alle lekkere vissoorten en zeevruchten die de kijker naar hartenlust kan klaarmaken zonder de zee leeg te vissen.