Stephanie Bex

Stephanie Bex

Stephanie Bex is een happy foodie die de kookmicrobe al als kind te pakken kreeg. Sinds 2013 werkt ze als online redactrice bij njam! waar ze het onderhouden van de website en de social media kanalen voor haar rekening neemt. Daarnaast creëert Stephanie ook heel wat recepten voor njam!. Originele maar steeds haalbare gerechten zijn haar specialiteit. Het ene al wat gezonder dan het andere (alles draait om balans, right?!). 

In 2016 startte Stephanie bij njam! het YouTube-kanaal njammie! waarop wekelijks een portie online kookinspiratie gedeeld wordt. Samen met het online video team maakt ze hier verrassend lekkere receptjes die je thuis ook op één, twee, drie op tafel kan toveren. 

Ook als Stephanie niet voor njam! aan het werk is, is eten nooit veraf. In haar vrije tijd deelt ze haar culinaire avonturen op haar blog www.kokenophakken.be. Naast koken werd zo ook foodfotografie een passie. In 2017 won ze met haar blog zelfs een Belgian Food Blog Award in de categorie Best Food Photography! Benieuwd naar haar foto's? Check ze op haar Instagrampagina