€50 korting op een uniek vakantieplekje bij reisorganisatie Eliza was here

Sla jij dit jaar linksaf naar een uniek vakantieplekje?

Zwemmen in onontdekte baaien. Proeven van lokale lekkernijen. En ’s avonds genieten van een spectaculaire zonsondergang op het terras van een taverna. Reisorganisatie Eliza was here brengt je naar de meest unieke plekjes van het Middellandse Zeegebied.

Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor Eliza bij haar selectie van authentieke accommodaties waar ze vol enthousiasme over schrijft op haar website elizawashere.be. Centraal staan kleinschaligheid en genieten. Geen hordes toeristen dus, maar onontdekte plekjes. En dan kun je zomaar in een schitterende natuurstenen villa belanden met je eigen zwembad in de tuin. ’s Avonds bereid je op de barbecue de verse vis, die je die dag in de haven hebt opgehaald. Of je logeert in een eeuwenoud landgoed, dat volledig gerenoveerd de mooiste suites met alle modern comfort biedt. De authentieke vakanties zijn heel eenvoudig te boeken op elizawashere.be.

 Als njam!-kijker ontvang je nu een leuke korting!

Ben jij al enthousiast geraakt? Bekijk hieronder alvast wat prachtige hotels en villa’s. Heerlijk toch? Ontdek snel het volledige aanbod van Eliza was here en profiteer nog tot 1 april 2019 van een leuke korting van €50,- exclusief voor njam!-kijkers. Lees hieronder hoe je hiervan gebruik kunt maken.

  • Boek je vakantie online op www.elizawashere.be
  • Gebruik actiecode NJAM in stap 3 van het boekingsproces
  • €50,- korting op de volledige reissom
  • Te boeken voor 1 april 2019
  • Met een vertrekdatum tussen 1 januari en 31 oktober 2019
  • Niet geldig in combinatie met andere actiecodes
  • Niet geldig op reeds gemaakte boekingen